Johan-voor-en-na
Super motiverende trainingen en top begeleiding gehad waardoor ik mijn ongezonde levensstijl heb weten om te zetten naar een bewuste en gezonde levenswijze!!
Van 96 kilo naar 73 kilo in 8 maanden tijd

Team smart super bedankt!!!

Gr Johan

Johan Cederhout

Zo’n 5 jaar geleden ben ik gestart met personal training.
Na een fijne, aangename kennismaking ben ik gestart met personal training bij Smart Personal Training. Bij Smart gaat het niet alleen om training, maar om alles daar omheen. Voeding, training en het veranderen van je gedrag (gewoontes) zijn de speerpunten die altijd centraal staan bij elke training opnieuw.

Ik heb mijn resultaat vooral behaald door een stuk bewustwording en voldoende en verantwoord te sporten en eten. Nog steeds train ik 1x per week onder begeleiding om zo mijn resultaat te behouden.

Tijdens mijn trainingen word ik altijd uitgedaagd en probeer ik echt tot het gaatje te gaan, maar wel op een leuke en verantwoorde manier.

Guillaume van de Laar
Guillaume-van-de-Laar
Malon-Visser
Realiteitscheck, best eng! Een van Mn zwaarste periodes ooit, tegenover me écht goed voelen, maar tevens alles doen wat ik graag doe. Geniet nog steeds van een wijntje en een biertje, lekker eten.. en dat pakt niemand me af! Cliché en afgezaagd, maar ja genieten is wel het beste wat je kan doen. Want goed in m’n vel zitten heeft mij van 92 naar 69 kilo gebracht. Ik straal, voel me goed, geniet en doe wat ik wil! Mede dankzij #smartpersonaltraining heb ik dit bereikt. Dank jullie wel hiervoor! Me drijven tot het gaatje maar me laten inzien waar ik sta en wat ik kan. Kanjers!
Malon Visser

Een aantal jaren worstelde ik al met het gevoel dat ik gezonder wilde gaan leven en af wilde vallen. Hiervoor was ik al bij
verschillende sportscholen geweest, waar ik het telkens maximaal 3 maanden vol hield. Nadat ik in contact ben gekomen met het team
van SMART Personal Training ging het een stuk beter. Ze hebben me erg goed geholpen met het stellen van doelen en verder motiveren, waardoor
het voor mij makkelijker was om het sporten en mijn eetpatroon voor langere tijd vol te houden.
In ongeveer een jaar tijd ben ik hierdoor zo’n 20KG afgevallen, en heb ik dit gewicht ook voor ruim een jaar vol kunnen houden. Binnenkort gaan
we weer verder om de laatste paar kilo’s eraf te krijgen.
Zonder het team van SMART Personal Training was me dit nooit gelukt, bedankt!

Ruud Deenen
Ruud-D-1
Lucienne-testomonial
Hoe trainingen omgezet werden van ‘moeten naar willen’
Frans had last van nierfalen, en ging hierin langzaam achteruit.
Ongeveer 2 jaar geleden gaf ik mij op om als nierdonor te fungeren voor Frans. Na verschillende onderzoeken bleek alles te matchen, maar helaas was ik 20 kg te zwaar. Vanwege overwicht kom je dan niet in aanmerking voor een operatie om je nier af te staan.

lk diende dus eerst 20 kg af te vallen. Een hele opgave want ik sportte wel, maar deed dat maar 1 keer in de week omdat ik wat beweging nodig had. Was dus niet echt super gemotiveerd.
Hoe dit dus aan te pakken?

Er werd mij aangeraden om een Personal Trainer te raadplegen. Toen kwam Frank Bisschops om de hoek kijken.
Door zijn enthousiasme en deskundigheid werd mijn motivatie in een korte tijd omgezet van MOETEN naar WILLEN, al een hele prestatie op zich.
Door middel van sport en voeding dat speciaal op mijn situatie gericht was, viel ik in een jaar 25 kg af en had mijn streven dus bereikt.

Inmiddels was Frans iets opgeknapt, zodat de nier niet meer meteen nodig was, maar zijn conditie was 0,0 en hij kon nog geen 5 minuten wandelen. Ook Frans is begonnen aan een speciale training onder begeleiding van Frank, en nu 3 maanden later kan hij zelfs weer fietsen en een kwartier wandelen.

De behandelend specialist is super trots op Frans. Frans krabbelt omhoog door te sporten en op zijn eten te letten.
Wij zijn super blij met deze resultaten, en hadden dit nooit zonder de deskundige begeleiding van Frank kunnen bereiken. We gaan hier voorlopig nog mee door, en hopen natuurlijk dat de resultaten elkaar zullen opvolgen!!

Luciënne en Frans Duymelinck
suze koppens
suze koppens
2024-03-20
Hele fijne plek om personal training te krijgen en groepslessen te volgen! Aanrader!
Tom evers
Tom evers
2024-02-07
Fijne persoonlijke training, erg flexibel en ook altijd gezellig
Cees Geel
Cees Geel
2024-02-07
Frank, Tom and team do a great job in getting you in shape a reach your personal fitness goals. Get fit, be smart.
Jim Janssen
Jim Janssen
2024-01-06
Kei leuke middag gehad met de mo20! Bedankt Frank!⚽⚽
Joyce Engelen-Hasselman
Joyce Engelen-Hasselman
2024-01-06
Hele fijne pt gehad.... met een trainer die erg gemotiveerd is en je helpt om het beste uit jezelf te halen!!!