Groepslessen Eindhoven voor een gezond lichaam

Ben jij al een tijdje van plan om een gezonder leven te leiden? Dan zijn groepslessen Eindhoven misschien wel wat voor jou! Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te beginnen met sporten. Juist daarom zijn groepslessen een mooie mogelijkheid. Bij SMART staat er namelijk een team voor je klaar om jou te helpen. Samen met anderen kan je dan op een fijne manier beginnen met sporten. Het trainen in een groep is niet alleen leuker en gezelliger, het zorgt ook voor extra motivatie. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om er de volgende keer weer bij te zijn. Hou je van variatie met trainen? Wij hebben een uiteenlopend aanbod van verschillende groepslessen, bijvoorbeeld Smart Boxing, Smart Powermix en Smart Balance. Tijdens de groepslessen werken we aan jouw lenigheid, conditie, kracht en core-stability. Naast de fysieke voordelen, zorgt sporten er natuurlijk ook voor dat je lekker in je vel komt te zitten en mentale kracht opbouwt. De SMART groepslessen zorgen voor resultaat, in een prettige toegankelijke sfeer.

Een aantal voorbeelden van groepslessen die wij aanbieden zijn: Smart boxing, Smart Powermix en Smart Balance. Dit zijn erg leuke lessen die voor veel resultaat zullen zorgen.  Sporten zorgt er natuurlijk ook voor dat je mentaal sterker wordt en lekker in je vel komt te zitten. Tijdens de groepslessen wordt er aan een aantal aspecten gewerkt. Denk hierbij aan: lenigheid, conditie, kracht en core-stability.

Malon-Visser
Johan-voor-en-na

Zie hier het lesrooster 

Groepslessen Eindhoven voor een gezond lichaam

Ruud-D-1
Guillaume-van-de-Laar

Groepslessen in Eindhoven proberen

Mocht je groepslessen Eindhoven willen proberen, dan hebben wij een gratis proefles voor je. Op deze manier kun je kennis maken met onze manier van werken en kijken of het bij je past. Je zult zien dat je de aandacht krijgt die jij nodig hebt, wij vinden begeleiding namelijk erg belangrijk. De lessen worden gegeven door personal trainers, zij hebben voldoende kennis en kunnen je goed begeleiden. Wij hopen dat je er binnenkort een keer voor kiest om mee te doen. Je kunt al vanaf €95,- voor 10 ritten bij ons komen sporten. Heb jij liever de volledige aandacht voor jezelf? Dan hebben wij personal training voor je. Wij hopen je in ieder geval snel een keer bij ons te zien.

Tarievenoverzicht

gewichtsconsultent

suze koppens
suze koppens
2024-03-20
Hele fijne plek om personal training te krijgen en groepslessen te volgen! Aanrader!
Tom evers
Tom evers
2024-02-07
Fijne persoonlijke training, erg flexibel en ook altijd gezellig
Cees Geel
Cees Geel
2024-02-07
Frank, Tom and team do a great job in getting you in shape a reach your personal fitness goals. Get fit, be smart.
Jim Janssen
Jim Janssen
2024-01-06
Kei leuke middag gehad met de mo20! Bedankt Frank!⚽⚽
Joyce Engelen-Hasselman
Joyce Engelen-Hasselman
2024-01-06
Hele fijne pt gehad.... met een trainer die erg gemotiveerd is en je helpt om het beste uit jezelf te halen!!!