WAAR STAAT SMART VOOR?

Anno 2023 is sport haast niet meer weg te denken in het leefpatroon van mensen. We weten allemaal dat bewegen helpt tegen welvaartsziekten, dat het goed is voor hart en longen en dat het ook stress kan verminderen. Bewegen is zeker ook een betere remedie tegen overgewicht dan het volgen van telkens nieuwe dieettrentds.
Dat weten we allemaal wel maar het valt niet mee om bewegen op een goede en efficiënte manier in te passen in ons dagelijks leven.

Bij SMART staat er een team klaar om je daarbij te begeleiden. Dit team kijkt verder dan alleen trainingen.
Jij stelt jezelf een persoonlijk doel en het team geeft je op basis daarvan een advies dat jou zo goed mogelijk kan leiden naar dat doel, waarbij rekening wordt gehouden met beschikbare tijd, voeding, belastbaarheid, evt.  blessures en lifestyle.

Om jouw vooruitgang te monitoren en indien nodig je doelstelling of aanpak aan te passen, bieden wij je elke 6 weken een zogenaamde meetdag. Op deze dag wordt jouw lichaamssamenstelling opnieuw bekeken, en je vooruitgang op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa en lenigheid gemeten, om daarna eventuele aanpassingen te doen in de aanpak om je persoonlijk traject te optimaliseren.

Waar staat SMART voor
Neem contact op
Waar staat SMART voor
Neem contact op

SMART TEAM

Sinds 2010 gestart als personal trainer en in 2016 samen met Tom Smart Personal Training opgericht.

Mensen beschrijven me als betrokken en dat ik makkelijk kan schakelen in mijn trainingen indien nodig, de klant staat voor mij voorop!

Ik krijg energie wanneer klanten hun doelen behalen, klein of groot.

Door mijn jarenlange ervaring, heb ik een goede en sterke band opgebouwd met mijn klanten die al jaren bij me trainen.

Frank Bisschops

tom clout personal trainer

Tom Clout

Ik ben Tom en heb in 2016 samen met Frank Smart Personal Training opgericht. Door er altijd met passie en energie te staan is Smart waar het nu staat: Een sportschool met prettige sfeer en alle tools om je bij iedere doelstelling goed te kunnen helpen.

Ik heb de Bachelor Sportkunde op de Fontys afgerond evenals de opleiding tot Gewichtsconsulent. In mijn afstudeer onderzoek heb ik me verdiept in de effecten van verschillende trainingsstijlen op het gebied van gewichtsverlies.

Ondertussen heb ik 8 jaar ervaring met het geven van personal training in combinatie met een op maat gemaakt voedingsadvies. Daarnaast heb ik als zelfstandige fysiotherapeuten ondersteund bij medisch sporten.

Samen met mijn klanten ga ik de uitdaging aan om een mooi balans in het leven te zoeken tussen genieten én fit blijven.

Mijn naam is Dally, 29 jaar en inmiddels alweer een aantal jaar actief als gediplomeerd personal trainer. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. 

Ik heb een energiek karakter en daarmee probeer ik jou naar een hoger niveau te brengen. 

In 2020 heb ik mijn certificaat gehaald voor pre- & postnataal fitness. Krachttraining tijdens en na de zwangerschap is veilig en effectief. Het kan een heleboel klachten helpen voorkomen en je lijf sterk houden en voorspoediger doen herstellen na de bevalling. Een extra toevoeging wat mijn werk nog leuker en uitdagender maakt!

Tijdens de trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Er is tijd voor een praatje en gezelligheid, maar daar zal de training niet onder lijden. Ik leer je graag hoe je lichaam werkt en geef je tools mee die je in het dagelijks leven kan toepassen. ‘Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter’. 

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral even persoonlijk kennismaken op de club.

smart trainster

Dally Paas

Luuc

Luuc Baars

Mijn naam is Luuc Baars en sinds juni 2020 werkzaam voor Smart Personal Training.

Hier geef ik van dinsdag tot en met zaterdag personal training en verschillende groepslessen.
De studie van fitness instructeur tot personal trainer heb ik in 4 jaar doorlopen bij de AALO.

Door mijn jarenlange ervaring in de sportschool, ben ik gespecialiseerd in krachttraining, maar ook voor een cardiotraining ben je bij mij aan het juiste adres. Daarnaast besteed ik graag aandacht aan de houding en mobiliteit. Mijn lessen zijn altijd laagdrempelig. Ik ben weliswaar geen commandant, maar ik haal wel het beste in jou naar boven.

Mijn naam is Justin Figaroa en ik ben werkzaam als personal trainer, diëtist en leefstijl coach. Als kind heb ik altijd overgewicht gehad tot dat besloot hier verandering in aan te brengen. Ondertussen ben ik al 10 jaar in de sportschool te vinden en heb ik veel ervaring opgedaan door het leren van mijn fouten. Naast het geven van trainingen en voedingsadvies, vind ik het belangrijk om aandacht te geven aan het stukje mindset en gedragsverandering. Iedere persoon is anders en heeft een andere aanpak nodig.

Justin

Justin Figaroa

Heleen

Heleen Hermens

Sinds 2002 werkzaam in de sportbranche en vanaf 2020 werkzaam bij SMART personal training. Doel in mijn leven is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Om te leren omgaan met tegenslagen en zo vooruit te bewegen naar een hoger doel,  een goede gezondheid en een evenwichtig leven,  waarin sport centraal staat.

Wat is mooier dan iemand met een glimlach de deur uit te zien gaan,  door ze te laten ervaren hoe bewegen je leven kan veranderen.

Bij Smart is het niet alleen dat uurtje sporten, maar ook kijken naar wie is de persoon achter de sporter en deze handvatten te geven voor een vitaal leven.

Door mijn ervaring als NEI (Neuro Emotionele Intergratie) therapeut, Fitness, groepsles Instructrice, PT trainer, hypnotherapeut, werkende met mensen in alle leeftijdscategorieën is het een uitdaging om samen met klanten op zoek te gaan naar nieuwe patronen die het leven aangenaam maken en waardoor sport ervoor gaat zorgen dat het in alle facetten van het leven elke dag beter en beter gaat.

Interesse in Smart? Bekijk onze diensten!