WAAR STAAT SMART VOOR?

Anno 2017 is sport haast niet meer weg te denken in het leefpatroon van mensen. We weten allemaal dat bewegen helpt tegen welvaartsziekten, dat het goed is voor hart en longen en dat het ook stress kan verminderen. Bewegen is zeker ook een betere remedie tegen overgewicht dan het volgen van telkens nieuwe dieettrents.
Dat weten we allemaal wel maar het valt niet mee om bewegen op een goede en efficiënte manier in te passen in ons dagelijks leven.

Bij SMART staat er een team klaar om je daarbij te begeleiden. Dit team kijkt verder dan alleen trainingen.
Jij stelt jezelf een persoonlijk doel en het team geeft je op basis daarvan een advies dat jou zo goed mogelijk kan leiden naar dat doel, waarbij rekening wordt gehouden met beschikbare tijd, voeding, belastbaarheid, evt.  blessures en lifestyle.

Om jouw vooruitgang te monitoren en indien nodig je doelstelling of aanpak aan te passen, bieden wij je elke 6 weken een zogenaamde meetdag. Op deze dag wordt jouw lichaamssamenstelling opnieuw bekeken, en je vooruitgang op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa en lenigheid gemeten, om daarna eventuele aanpassingen te doen in de aanpak om je persoonlijk traject te optimaliseren.

Sport

Measure

Attention

Recovery

Transformation

BE FIT. GET SMART

Bij het trainingstraject hoort ook een op maat samengesteld voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je inname van voedsel past bij je verbranding.
Daarnaast bekijken we bij het plannen van de trainingen naar je complete weekindeling zodat jij op die manier het beste uit jezelf kan halen.

Naast activiteit is ontspannen en herstellen minstens zo belangrijk. Om blessures te voorkomen en overtraining tegen te gaan, is het minstens zo belangrijk om op tijd rust te nemen, passieve training te ondergaan of je spieren los te laten maken door onze sportmasseuse.

Wanneer je een evenwicht kunt bereiken tussen training, herstel, de juiste instelling, discipline en goede voeding zul je zeker je persoonlijke doel kunnen bereiken en zul je merken hoe fit je je gaat voelen zowel fysiek als psychisch.

Wij nemen je graag bij de hand.

Interesse in Smart?

Bekijk onze diensten

BEKIJK DIENSTEN