WAAR STAAT SMART VOOR?

Anno 2023 is sport haast niet meer weg te denken in het leefpatroon van mensen. We weten allemaal dat bewegen helpt tegen welvaartsziekten, dat het goed is voor hart en longen en dat het ook stress kan verminderen. Bewegen is zeker ook een betere remedie tegen overgewicht dan het volgen van telkens nieuwe dieettrentds.
Dat weten we allemaal wel maar het valt niet mee om bewegen op een goede en efficiënte manier in te passen in ons dagelijks leven.

Bij SMART staat er een team klaar om je daarbij te begeleiden. Dit team kijkt verder dan alleen trainingen.
Jij stelt jezelf een persoonlijk doel en het team geeft je op basis daarvan een advies dat jou zo goed mogelijk kan leiden naar dat doel, waarbij rekening wordt gehouden met beschikbare tijd, voeding, belastbaarheid, evt.  blessures en lifestyle.

Om jouw vooruitgang te monitoren en indien nodig je doelstelling of aanpak aan te passen, bieden wij je elke 6 weken een zogenaamde meetdag. Op deze dag wordt jouw lichaamssamenstelling opnieuw bekeken, en je vooruitgang op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa en lenigheid gemeten, om daarna eventuele aanpassingen te doen in de aanpak om je persoonlijk traject te optimaliseren.

Waar staat SMART voor
Neem contact op
Waar staat SMART voor
Neem contact op

SMART TEAM

tom clout personal trainer

Tom Clout

smart trainster

Dally Paas

Frank Bisschops

Interesse in Smart? Bekijk onze diensten!