Project Description

Groepslessen Eindhoven voor een gezond lichaam

Ben jij al een tijdje van plan om een gezonder leven te leiden? Dan zijn groepslessen Eindhoven misschien wel wat voor jou! Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om te beginnen met sporten. Juist daarom zijn de groepslessen een hele mooie mogelijkheid. Bij SMART staat er namelijk een team voor je klaar dat je helpt. Samen met anderen kan je dan op een fijne manier beginnen met sporten. Het trainen in een groep is leuk, gezellig en het zorgt voor extra motivatie. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is om er de volgende keer weer te zijn. Wij hebben verschillende groepslessen, dit zorgt voor voldoende variatie.groepslessen Eindhoven

Een aantal voorbeelden van groepslessen die wij aanbieden zijn: Smart boxing, Smart Powermix en Smart Balance. Dit zijn erg leuke lessen die voor veel resultaat zullen zorgen.  Sporten zorgt er natuurlijk ook voor dat je mentaal sterker wordt en lekker in je vel komt te zitten. Tijdens de groepslessen wordt er aan een aantal aspecten gewerkt. Denk hierbij aan: lenigheid, conditie, kracht en core-stability.

Groepslessen Eindhoven proberen

Mocht je groepslessen Eindhoven willen proberen, dan hebben wij een gratis proefles voor je. Op deze manier kun je kennis maken met onze manier van werken en kijken of het bij je past. Je zult zien dat je de aandacht krijgt die jij nodig hebt, wij vinden begeleiding namelijk erg belangrijk. De lessen worden gegeven door personal trainers, zij hebben voldoende kennis en kunnen je goed begeleiden.

Wij hopen dat je er binnenkort een keer voor kiest om mee te doen. Je kunt al vanaf €68 voor 10 ritten bij ons komen sporten. Heb jij liever de volledige aandacht voor jezelf? Dan hebben wij personal training voor je. Wij hopen je in ieder geval snel een keer bij ons te zien.

Smart groepslessen

Smart biedt elke dag van de week verschillende groepslessen aan, gegeven door een personal trainer.
Samen in een groep van maximaal twaalf deelnemers werk je op een leuke manier aan de aspecten kracht, conditie, core-stability en lenigheid.

Klik hier voor het rooster

Tarievenoverzicht

Deelnemen aan een gratis proefles?

Neem contact op met Smart door te bellen naar 06-11518715  of stuur een mail naar: info@smartpersonaltraining.nl